Page 3 of 6

Era 3 Bug Reporting

Posted: Thu Apr 18, 2019 5:54 pm
by athenagoras
I just upgraded my economy to construction, but my tbg went down. It's only giving me 11,700 per turn as opposed to the 17-18k (I think) from mining.

Era 3 Bug Reporting

Posted: Thu Apr 18, 2019 10:02 pm
by bloodpirate
if you trained numerous spies and sentries, your tbg would go down. what did you do before or after getting the upgrade?

on another note. i see an "accept officer" button under each officers name. i do that and enter pw and click box and nothing happens.

Era 3 Bug Reporting

Posted: Thu Apr 18, 2019 10:55 pm
by supadupa
athenagoras wrote:
1 year ago
I just upgraded my economy to construction, but my tbg went down. It's only giving me 11,700 per turn as opposed to the 17-18k (I think) from mining.

At the start of Era Econ was set to x10 instead of x2, Admins have reverted so if you upgrade Econ now it will reset to how it should have been.
bloodpirate wrote:
1 year ago
if you trained numerous spies and sentries, your tbg would go down. what did you do before or after getting the upgrade?

on another note. i see an "accept officer" button under each officers name. i do that and enter pw and click box and nothing happens.
1. Read above athenagoras's issue is not to do with training spies/sentry, if you don't believe me do it yourself and see ;)
2. Your officer that you accepted gets sent an in game message saying: You have been accepted to be an officer of 'Commander-Name-Here'.

Era 3 Bug Reporting

Posted: Thu Apr 18, 2019 11:44 pm
by bloodpirate
supadupa wrote:
1 year ago
2. Your officer that you accepted gets sent an in game message saying: You have been accepted to be an officer of 'Commander-Name-Here'.
seems like a big waste of time

Era 3 Bug Reporting

Posted: Fri Apr 19, 2019 8:59 pm
by King_Caulk
I don't see the text on conquest page that says how many conquests you've done and whether or not the conquest was successful or not. Also can't see what siege upgrade it asks me for to start the next one.

Different topic;
Would also be nice to see a countdown clock on top of the page like Era 1 (gives us an idea of when to recon again to calculate tbg). Instead of "Era 3 will begin in 1 second".

Era 3 Bug Reporting

Posted: Fri Apr 19, 2019 11:54 pm
by cinai
Safe not working from the start stucked at 7630 gold. When safe is clicked, opening command center

Era 3 Bug Reporting

Posted: Sat Apr 20, 2019 4:44 am
by Screwy
cinai wrote:
1 year ago
Safe not working from the start stucked at 7630 gold. When safe is clicked, opening command center
Admins said they know about that issue and will be fixing it later...hopefully soon :)

Era 3 Bug Reporting

Posted: Sat Apr 20, 2019 3:23 pm
by giftig
Safe suddenly showing contents are an untouchable 50 000 000 - that is almost as cruel as the time it takes to load this forum lolll

Re: Era 3 Bug Reporting

Posted: Tue Apr 23, 2019 8:47 am
by brandonito
I don't think the safe is working for new players that registered after you fixed it (I could be wrong). one of our newly registered accounts just gets redirected to his command center (it is generating gold though)

Re: Era 3 Bug Reporting

Posted: Wed Apr 24, 2019 9:19 am
by Rak1510
The streak you have when you log in resets after 7 days?

I got this today after the 8th day in a row I logged in.
"You have logged in for 1 day(s) straight. You have been gifted 100 experience and 100 soldiers!"