Page 1 of 6

Era 3 Bug Reporting

Posted: Wed Apr 17, 2019 7:21 am
by Squishy
As the name implies if you see a bug in KOC please report it here so the admins can get to fixing it asap. This thread may be updated from time to time to shown known issues that are being worked on so please be sure to check it as well as some of the more recent posts to be sure you are not reporting a bug already brought to attention. please keep in mind this is a beta age

please be sure to verify all bugs happen with all third party scripts turned off before reporting, koc is not responsible for how third party sources mess with the sites functionality.

Known Issues
- pages randomly reverting to command center (likly client side not server)
- Clicklist not displaying 2x on recruit.php, freinds list status has no effect on this Being looked into
- White space at the bottom of site for those using mobile devices being looked into
- Elf gold bonus not working Fixed
- safe not working Fixed
- econ bugged to be x10 Fixed but those that got bugged econ are still getting bugged econ upgrading with bugged econ gets you into the next nonbugged level

Era 3 Bug Reporting

Posted: Wed Apr 17, 2019 8:20 am
by jinzer
Conscription on the Command Center says soldiers per hour but on the training page it says soldiers per day. I am not too sure which one is correct!

Era 3 Bug Reporting

Posted: Wed Apr 17, 2019 8:25 am
by giftig
Not sure if it is just me - using firefox - 'Safe' link does not work - am getting a blank page with this:
The page isn’t redirecting properly
Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.

This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies.

:::::::::::::::::::::::::::::::

LOL okay - re above, now the 'Safe' Link is re-directing to
https://www.kingsofchaos.com/base.php

Am guessing it's being worked on, so will shut up now ;)

Era 3 Bug Reporting

Posted: Wed Apr 17, 2019 10:29 am
by bloodbad
- safe page doesn't work
- no gold is accumulating towards safe
- from time to time i'm getting errors when going to the trainig page with ther message: 'No Access'

Era 3 Bug Reporting

Posted: Wed Apr 17, 2019 10:29 am
by bon
Safe needs to be looked at but I can say that it is not available to use. Just because it is there does not mean you can use it at this time. The safe will only open so you can use it when there is enough stored gold in your safe.

It’s what happened in the speed round but this time coding is the issue. It will be rectified.

Era 3 Bug Reporting

Posted: Wed Apr 17, 2019 10:38 am
by bloodbad
When i open this page: https://playground.kingsofchaos.com/sta ... id=4534779
i get an warning:

Warning: Potential Security Risk Ahead

Firefox detected a potential security threat and did not continue to playground.kingsofchaos.com. If you visit this site, attackers could try to steal information like your passwords, emails, or credit card details.

Era 3 Bug Reporting

Posted: Wed Apr 17, 2019 10:42 am
by brandonito
Click list is only 1x, the changelog says its supposed to be 2x.

Era 3 Bug Reporting

Posted: Wed Apr 17, 2019 10:54 am
by GodFather_POL
Yes for me clicklist also works x1. It seems like when you click via clicker the list is x2 but when you click via ingame recruiter it is x1...

Era 3 Bug Reporting

Posted: Wed Apr 17, 2019 11:04 am
by bon
bloodbad wrote:
5 months ago
When i open this page: https://playground.kingsofchaos.com/sta ... id=4534779
i get an warning:

Warning: Potential Security Risk Ahead

Firefox detected a potential security threat and did not continue to playground.kingsofchaos.com. If you visit this site, attackers could try to steal information like your passwords, emails, or credit card details.
You are using the wrong link.

https://www.kingsofchaos.com/stats.php?id=4534779

playground link is no longer working.

Era 3 Bug Reporting

Posted: Wed Apr 17, 2019 11:08 am
by bon
bug list so far and let me know if i have missed anything.

2x morale on outside recruiters 1x on ingame.
Safe not working (page will not be accessible until gold has reached a certain amount for you to be able to withdraw).
Conscription says per hour needs to be changed to 24,